Wat is belangrijk voor u?

Wij waarderen uw inzet op vlak van prestaties en tijd. Daarom zorgen wij er ook voor dat uw werk bij ons goed betaald wordt. Bewandel nieuwe wegen - met Willemot member of OVB the Group.

Wij zijn overtuigd van de loopbaanmogelijkheden die Willemot, member of the OVB Group, te bieden heeft.

Onze klanten zijn behoorlijk verschillend en hebben individuele doelen en eisen. Dat verwachten wij ook van onze financieel adviseurs. Of u uw professionele voldoening bij ons vindt, weten wij noch u van tevoren. Wat wel zeker is, is dat ons dagelijks werk uniek is. Als u op zoek bent naar een baan die u flexibiliteit en onafhankelijkheid biedt, dan kan een loopbaan bij ons de juiste weg voor u zijn.

Loopbaanvoordeel – zelf over uw loopbaan beslissen

Vera (33)

»Toen mijn kinderen nog klein waren, heb ik slechts een paar uur als adviseur gewerkt. Intussen zijn ze groter en zelfstandiger en zou ik mij in mijn beroep verder willen ontwikkelen. Op dit moment bouw ik mijn eigen team op en verheug ik mij op meer verantwoordelijkheid en meer uitdaging.«

In een oogopslag

Zelfrealisatie, zelfstandigheid en flexibiliteit zijn de kern van de alledaagse werkzaamheden als adviseur bij Willemot. Wij denken dat u alleen het beste van uzelf kunt geven als u uw eigen ritme volgt. Werk ik vandaag in het café, ga ik sporten of begin ik meteen met een afspraak met een klant? Al deze dingen kunt u bij ons elke dag zelf beslissen.

 

Kan ik mijn werk bij Willemot aanpassen aan mijn eigen wensen?

Meer nog: u kunt uw dagelijkse taken helemaal naar uw eigen wensen indelen.

De plaats en tijd van uw werk kunt u per dag opnieuw kiezen – net zoals u het u het beste uitkomt.

Uw inzet is bepalend voor uw vergoeding. Als u wilt, kan u boven het gemiddelde verdienen.

Bovendien heeft u de mogelijkheid om uw eigen team of zelfs uw  onderneming op te starten.

Ik had niet gedacht dat werken in de financiële sector zo flexibel en afwisselend kon zijn.

Loopbaanvoordeel – Zelfstandig, maar in team

Rita (27)

»In het begin was ik er nog niet zo zeker van of de wereld van financiën en verzekeringen wel de juiste voor mij zou zijn. Intussen heb ik deze twijfels allang niet meer. Bij Willemot voel ik mij heel goed op mijn plaats. Het sociaal contact met de klanten ligt mij en ik verheug mij iedere keer weer als ik een tevreden gezicht zie. Bij vaktechnische vragen kan ik altijd rekenen op de ondersteuning van ervaren collega’s en op deze manier leer ik ook elke dag weer wat bij.«

In een oogopslag

Meerdere weten meer dan één. Daarom staat er achter elke adviseur van Willemot een eigen lokaal team. Wij zijn van de overtuiging dat men pas tot resultaten komt wanneer er een nauwe uitwisseling van ervaringen met collega’s is. En dat maken wij dagelijks mee.

 

Hoe kan ik een goede financieel advisieur zijn wanneer ik zelf vaktechnische vragen heb?

Niemand weet alles en dat is oké. Juist daarom is het zo belangrijk om met elkaar samen te werken. Bij ons horen sterke medewerkers tot een nog sterker team dat elkaar onderling versterkt.

Achter u en uw team bevindt zich de ruggengraat van Willemot: het hoofdkantoor. Hier wordt de basis gelegd voor uw werkdag en van hieruit wordt gegarandeerd dat u alle ondersteuning krijgt die u nodig heeft.

Bedankt, dat geeft me een veilig gevoel.

Loopbaanvoordeel – individuele loopbaankansen

Thomas (32)

»Ik ben begonnen als junior.
Nu ben ik directeur van een lokale vestiging van Willemot-OVB en ik ben daar heel tevreden mee omdat de berekening hier heel simpel is: als je veel werkt, verdien je veel. Dit is transparant en calculeerbaar en spoort mij aan om zo goed mogelijk te werken.«

In een oogopslag

Geen van onze sollicitanten is als een andere. U kunt bij ons aan de slag na het behalen van uw diploma aan de middelbare school of hoger onderwijs, na een loopbaanswitch, na uw ouderschapsverlof of als financieel professional. Iedereen krijgt dezelfde kansen. Een voorwaarde voor uw succes is dat u passie heeft voor uw werk, graag met mensen werkt en u zich kunt identificeren met onze hoge kwaliteitsstandaarden.

 

Wat heb ik nodig om te kunnen solliciteren bij Willemot-OVB?

Alleen uw inzet is beslissend voor uw succes.

U hoeft geen financieel expert te zijn om bij ons te kunnen starten. Wij zorgen ervoor dat u een goede opleiding krijgt.

Dat had ik niet gedacht, dan hoef ik me helemaal geen zorgen te maken.

Loopbaanvoordeel – spannende werkdagen

Volker (45)

»Ik ben al 18 jaar gelukkig met mijn werk als financieel adviseur. Ik verveel me snel en eentonigheid en starre processen liggen mij niet. Mijn werk met mensen, of het nu met mijn team of met klanten is, is elke dag weer anders en onvoorspelbaar. Zodoende word ik elke dag weer uitgedaagd en gemotiveerd.«

In een oogopslag

Eenvoudig en gewoon moet u bij ons niet zoeken. Elke klant heeft zeer individuele wensen en behoeften en vraagt van u nieuwe oplossingen. Bij ons wordt u uitgedaagd en gestimuleerd. Uw verdere ontwikkeling vindt plaats on the job en tijdens diverse workshops. Van verveling is er dus nooit sprake.

 

Is werken als financieel adviseur een optie voor mij als ik mijzelf voordurend verder wil ontwikkelen?

Ja, natuurlijk! Wij vinden uw ontwikkeling heel belangrijk. Daarom wordt u ondersteund door middel van bijscholingen, workshops en verdere studies.

Als adviseur bij Willemot-OVB is geen dag hetzelfde als de andere. U leert voortdurend bij en u kan uw kennis onmiddellijk toepassen in de praktijk.

Natuurlijk is het grootste deel van uw reis digitaal, dit met technologie van het hoogste niveau.

Dat stelt mij gerust. Ik zou niet tegen stilstand kunnen.

Onze gestructureerde opleiding

Nieuwe adviseurs bij Willemot-OVB moeten het vak van begins af aan bij ons leren, dit om de beste resultaten te kunnen leveren aan hun toekomstige klanten. Daarvoor hebben wij een goed gestructureerd en reeds lang bewezen opleidingssysteem. Wilt u meer weten over ons werk en de opleiding tot financieel adviseur?

Onze opleiding

Loopbaanvoordeel – Een missie met doel en betekenis

Claire (28)

»Als financieel professional bij Willemot-OVB bestaat mijn werk in hoofdzaak uit het ondersteunen van mensen bij hun financiële planning en hun levenswensen. Dit brengt hen dichter bij een alledaags leven dat zij zelf willen en waar zij tevreden mee zijn. Pas wanneer mijn klanten tevreden zijn, weet ik dat ik mijn werk goed heb gedaan.«

In een oogopslag

Als adviseur bij Willemot-OVB bent u de partner aan de zijde van uw klanten, u helpt hen de juiste financiële beslissingen te nemen en hun persoonlijke wensen en doelen te bereiken. Uiteindelijk zorgt u voor niks minder dan tevredenheid. Kunt u zich iets mooiers wensen in uw werk?

 

Voor mij is het belangrijk dat ik met mijn loopbaan iets bijdraag aan de maatschappij. Kan dat wel bij Willemot?

Tegenwoordig wordt het steeds belangrijker voor mensen om reeds vroeg hun financiële toekomst te plannen. In een jungle aan aanbieders en producten is ondersteuning essentieel. En daarom zijn wij er, Willemot.

Wij zorgen ervoor dat onze klanten rustig achterover kunnen leunen zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken over hun financiën.

Als u als adviseur uw werk goed heeft gedaan en er een opgeluchte en tevreden klant voor u zit, dan kunt u niet anders dan daarvan te genieten.

Dat ziet er toch uit als een zinvolle baan?