Onze advisering

Bij onze financiële advisering laten wij niks aan het toeval over: Met een succesvolle mix van systematisch werken en empathie komen wij altijd tot het beste resultaat voor onze cliënten.

Mens in plaats van machine - de voordelen van een persoonlijke advisering

Natuurlijk kunnen wij u vandaag de dag ook door een computer laten adviseren – maar dat willen wij niet. Want met bits en bytes kan men weliswaar cijfers analyseren en mogelijkheden berekenen maken, maar niet begrijpen wat u voelt, wat u wenst of welke dromen u heeft.

Als het gaat om uw financiële toekomst, dan is er geen andere keuze dan persoonlijke advisering. Onze financiële professionals staan u op verschillende momenten in uw leven bij met het zoeken naar oplossingen en zijn er altijd voor u. Maakt niet uit of dat in uw stamcafé is, bij u thuis, via videoconferentie of op het kantoor van Willemot member of the OVB Group.

Wij adviseren op systematische wijze.

Tijdens het intake-gesprek nemen onze adviseurs de tijd om u als klant te leren kennen: Hoe ziet uw financiële situatie eruit? Zijn er al toekomstplannen? Wat zijn uw wensen en doelen? Tijdens het adviesgesprek leggen wij de passende financiële oplossing uit, afgestemd op de individuele behoeften van elke klant. Hiervoor worden enkel de producten van betrouwbare en financieel solide partners geselecteerd. Onze advisering is duurzaam. Om de financiële planning van onze klanten steeds weer aan de actuele levenssituatie aan te passen, vinden er geregeld vervolggesprekken met ons plaats.
 

In team naar een oplossing

Meer mensen weten meer dan één. Om deze reden werken onze adviseurs nooit alleen. De uitkomsten van het eerste geprek met een klant worden altijd met het lokale team besproken. Op deze manier kan de uitgebreide kennis van onze adviseurs worden samengebracht om voor u niet de simpelste, maar wel de beste oplossing te vinden. Wat u in het adviesgesprek uiteindelijk krijgt gepresenteerd, is dus nooit het resultaat van één iemand, maar altijd het resultaat van de verzamelde financiële deskundigheid van Willemot member of the OVB Group.