Willemot member of OVB the Group

»Dankzij Willemot member of the OVB Group komen al mijn doelstellingen en wensen binnen handbereik.«

Wij geven u allesomvattend en individueel advies

Financiën en verzekeringen zijn onderwerpen die in grote mate een invloed hebben op ons leven – of we nu willen of niet. Desondanks zijn er maar weinig mensen die het overzicht weten te behouden. De markt is complex met een groot aanbod aan producten en nog meer opties. Des te belangrijker is het om een deskundige aan uw zijde te hebben die u helpt om de juiste beslissingen te nemen. Daarvoor zijn wij er, Willemot member of OVB the Group.

10.000

Meer dan 10881 klanten

182

182 financieel adviseurs

16

Actief in 16 Europese landen

100

Meer dan 100 goed presterende productpartners in Europa

»De beste advisering is gebaseerd op hartstocht en competentie«

Bij Willemot member of OVB the Group

werken alleen betrokken en hoog gekwalifieerde financiële tussenpersonen die met een grote inzet en betrokkenheid adviseren en weten wat ze doen.

Elke advisering – onafhankelijk van welk onderwerp – verloopt systematisch in 3 stappen. Zo komen klanten en hun adviseurs – eenvoudig en transparant – samen tot de oplossing die het beste past. De aangeboden financiële producten zijn zorgvuldig uitgekozen en voldoen aan hoge kwaliteitsstandaarden. Willemot member of OVB the Group werkt samen met gerenommeerde ondernemingen uit de branche.

Wat wij verstaan onder »systematische advisering«.

Onze advisering begint altijd met een intake-gesprek, hierbij nemen onze financiële adviseurs ruim de tijd om u echt te leren kennen. In dit gesprek brengen wij uw huidige financiële situatie in kaart, nemen wij uw plannen voor de toekomst door en bespreken we uw wensen en doelstellingen. Bij het volgende adviesgesprek worden er passende financiële oplossingen aangeboden die perfect aansluiten bij uw individuele behoeften. Wij kiezen hierbij enkel voor kwalitatief hoogwaardige producten van onze gerenommeerde partners. Na dit advies volgt een pro-actief advies. Om uw financiële planning steeds te kunnen aanpassen aan uw huidige leefsituatie, vinden er regelmatige vervolggesprekken plaats. U vertelt ons hierbij welke nieuwe zaken er spelen in uw leven en wij regelen de rest.
 

Onze sterke productpartners

Er is geen gebrek aan aanbieders van financiële en verzekeringsproducten. Daarom maken wij voor u een voorselectie waarbij wij slechts de beste en meest gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen tot onze partners willen maken – wij noemen dat de Premium-Select-Strategie. Zo garanderen wij dat u van ons uitsluitend eersteklas producten krijgt.

Meer

 

»Wij beheersen ons vak.«

Wij leveren goed werk. Wij zijn succesvol op de markt waardoor wij ons bedrijfsmodel naar verschillende Europese landen konden exporteren. In de 1ste plaats profiteert u als klant van onze ervaring. Na al die jaren weten wij namelijk precies wat u nodig heeft en kunnen wij u op de meest efficiënte manier helpen.