Een financieel adviseur van OVB in gesprek met klanten
Dit maakt werken als financieel adviseur zo bijzonder

Jouw voordelen als financieel adviseur bij OVB

Op zoek naar een vaste job met toekomstperspectief? Zoek niet verder! Bij OVB waarderen we je inzet en prestaties en zorgen we ervoor dat je kan genieten van heel wat voordelen.

Voordeel nr. 1: Onafhankelijkheid en flexibiliteit

Onafhankelijkheid en flexibiliteit staan centraal in je dagelijkse werk als financieel adviseur bij OVB. Volgens ons presteer je het best als je zelf je ritme bepaalt. Werk je vandaag op een terrasje, ga je eerst naar de fitness, of ga je eerst naar een klant? Bij ons beslis je dit elke dag zelf.

Zoals het jou uitkomt

 • Plan je dag volledig zoals jij het wilt.
 • Kies waar en wanneer je werkt. Als het voor jou past, voor ons ook.
 • Jouw inzet bepaalt hoeveel je verdient. 
 • Je krijgt de kans om je eigen team uit te bouwen.
Financieel adviseur met zijn team in de OVB-vergaderzaal

Voordeel nr. 2: sterk teamwork

Bij OVB maak je deel uit van een sterk team. Samen weet je meer dan alleen. Achter iedere succesvolle OVB-adviseur staat dan ook een lokaal team. Wij zijn ervan overtuigd dat je enkel door goed samen te werken met je collega's tot optimale resultaten kunt komen.

Goede samenwerking

 • Niemand weet alles en dat is oké. Daarom is het zo zinvol om samen te werken. De nauwe samenwerking binnen onze teams zorgt voor een voortdurende ontwikkeling van onze werknemers en een verbetering van onze dienstverlening.
 • Jij en je team staan niet alleen. Jullie worden ondersteund door de ruggengraat van OVB: het nationale hoofdkantoor. Hier wordt de basis van jullie dagelijks werk gelegd en krijg je gegarandeerd alle ondersteuning die je nodig hebt. 
 • OVB is al meer dan 50 jaar succesvol. Maak deel uit van ons succesverhaal en schrijf mee aan de volgende hoofdstukken.
Het financiële team van OVB maakt plezier
Ben jij een echte teamspeler?

Zoek een OVB-team bij jou in de buurt en solliciteer nu voor financieel adviseur.

Voordeel nr. 3: Gelijke kansen voor iedereen

Geen twee kandidaten zijn dezelfde. Net afgestudeerd? Op zoek naar een carrièreswitch? Net uit zwangerschapsverlof? Of heb je net bakken ervaring als financieel adviseur? Het maakt niet uit. Iedereen kan bij ons beginnen en krijgt dezelfde kansen. De enige voorwaarden die we stellen is dat je gepassioneerd bent door wat je doet, graag met mensen werkt en je je kan vinden in onze hoge kwaliteitseisen.

Opleidingen

 • Jouw inzet bepaalt je succes.
 • Je hoeft geen financieel expert te zijn om bij ons te beginnen. Wij zorgen voor een grondige opleiding.
Financieel adviseur in gesprek aan de OVB-vergadertafel

Voordeel nr. 4: gevarieerde werkdagen

Bij ons vind je geen doorsnee 9-to-5 job. Iedere klant heeft individuele behoeften en wensen die unieke oplossingen vereisen. Bij OVB word je iedere dag uitgedaagd en gestimuleerd. Je verdere ontwikkeling vindt plaats tijdens het werk en in verschillende workshops. Een werkdag bij OVB verveelt nooit. 

Altijd nieuwe ervaringen

 • Jouw ontwikkeling is heel belangrijk voor ons. Daarom zal je voortdurend ondersteund worden met trainingen, workshops en bijscholing, 
 • Als OVB-adviseur is elke dag anders. Je leert voortdurend bij en kan je kennis onmiddellijk toepassen.
 • Uiteraard gebeurt dit bijna allemaal digitaal, met technologie van het hoogste niveau.
Financiële adviseurs van OVB in opleiding met hun laptops

Voordeel nr. 5: Een job met inhoud

Als OVB-adviseur sta je steeds dicht bij je klanten en help je ze bij het maken van de juiste financiële beslissingen zodat zij hun persoonlijke doelstellingen en wensen kunnen bereiken. Je ultieme doel is een tevreden klant. 

Tevredenheid als doel

 • Vandaag de dag wordt het steeds belangrijker om vroeg te beginnen met de planning van je financiële toekomst. De overvloed aan maatschappijen en producten zorgt er vaak voor dat potentiële klanten al snel door de bomen het bos niet meer zien. Een helpende hand met een goede kennis van zaken kan wonderen doen en daarvoor zijn wij er.
 • Wij zorgen ervoor dat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken over hun financiën.
 •  Als je als adviseur goed werk hebt geleverd en een opgeluchte en tevreden klant voor je hebt zitten, kan je niet anders dan meejuichen.
Financieel adviseur van OVB geeft advies aan tevreden koppel
Wil je meer weten over de voordelen van een job als financieel adviseur bij OVB?

Praat dan met een financieel adviseur bij jou in de buurt.

Andere interessante artikelen

Instapmogelijkheden bij OVB

Bij OVB zijn we niet op zoek naar één bepaald profiel. Er zijn dan ook verschillende manier om je carrière bij ons te starten.

Man overweegt om te solliciteren bij OVB

Jouw ontwikkelingsmogelijkheden bij OVB

Bij OVB blijf je niet stilstaan. Elke financieel adviseur start met een uitgebreide opleiding waarna een gekwalificeerd en meerfasig carrièreplan wordt opgesteld. Blijven doorgroeien staat hierbij centraal. Jouw persoonlijke inzet bepaalt hoe snel je vooruitgaat.

Financiële adviseurs van OVB in gesprek

Succesverhalen van onze OVB-adviseurs

OVB zou niet bestaan zonder onze financiële adviseurs. Hun persoonlijke verhalen hebben over de jaren heen ons bedrijf gevormd. Daarom vinden we het belangrijk dat onze adviseurs zelf wat meer vertellen over hun dagelijkse leven bij OVB.

Financiële adviseurs van OVB delen hun ervaringen