Onze service

»Wij bieden u oplossingen van mens tot mens » Service betekent er voor u zijn wanneer u ons nodig heeft.«

»Je kunt het leven niet plannen – flexibele oplossingen echter wel.«

Wij, als uw persoonlijke partner voor financiële zaken, willen u graag individueel begeleiden op weg naar uw grote en kleine doelen. Wij bieden u oplossingen van mens tot mens aan. Of het nu om vragen, problemen of om kritiek gaat: wij zijn er voor u. Het liefst nemen wij uw wensen met u door in een persoonlijk gesprek. Zo kunnen wij uw situatie het beste begrijpen en u de best mogelijke oplossingen aanbieden.

Financiële tussenpersoon

In uw nabijheid

  • Persoonlijke advisering
  • Structuur
  • Uw doelstellingen
  • Strategieën die bij u passen
  • Oplossingen

Hoofddirectie

Gent

  • Beheer
  • Administratie
  • Algemene informatie
  • Logistiek
  • Technische oplossingen

Vind financiële tussenpersonen in uw buurt

Uw persoonlijk adviseur staat snel en flexibel voor u klaar - dat kan hij op z'n best als hij zich bij u in de buurt bevindt. Eén van onze 162 (?) subagenten is nooit ver bij u uit de buurt – dewelke het beste bij u past, kunt u online opzoeken via onze functie “zoek een adviseur”. Aan de hand van uw postcode vindt u de dichtstbijzijnde contactpersoon en kunt u een persoonlijke afspraak maken.

Om u op ideale wijze te kunnen adviseren, is er niet alleen een financiële tussenpersoon ter uwe beschikking, maar ook een lokaal team. Collega’s met verschillende ervaringen en achtergronden qua kennis, leveren gezamenlijk de optimale oplossing voor u.

Via social media-kanalen kunt u uw financieel tussenpersoon snel en op een directe manier bereiken. Door middel van een telefoontje zal uw financieel tussenpersoon zich te allen tijde persoonlijk en uitvoerig met uw wensen gaan bezighouden.

Het makkelijkst ontmoet u hem/haar via videconferentie.

Als u dat wilt, kunt u hem/haar ook voor een gesprek ontvangen in uw eigen woonkamer.

Of maak een afspraak op een neutrale plek, waar u zich prettig voelt, zoals bijvoorbeeld in een café.

Hoofddirectie Gent

Achter uw financieel tussenpersoon en zijn lokaal team staat de ruggengraat van het bedrijf: de hoofddirectie. Naast besturen houdt zij zich voornamelijk bezig met de selectie van onze premium-partners.

Op basis van de gewetensvolle selectie van producten en partners garanderen wij u eersteklas aanbiedingen die passen bij onze premium-kwaliteit. Net als uw financieel tussenpersoon heeft ook he hoofdkantoor altijd een luisterend oor voor uw vragen, suggesties of andere wensen. Ook staat het klaar voor u wanneer u uw persoonlijke tussenpersoon niet kunt bereiken. Zoek eenvoudig contact met ons via mail of via ons servicenummer.

Contacteer ons

Via ons servicenummer bereikt u onze collega's, die de tijd voor u nemen en zich persoonlijk wijden aan uw wensen.

Wij zijn er voor u. Tel.: 09/265.08.11

en mail: info@willemot.be