Onze oplossingen

Het leven zit vol verrassingen en loopt vaak anders dan gepland. Om desondanks met een ontspannen blik in de toekomst te kunnen kijken, is er Willemot member of the OVB Group.

Voor een zorgeloze toekomst

Wij willen dat u gelukkig bent. Daarom krijgt u bij Willemot alleen oplossingen aangeboden die precies op uw individuele behoeften zijn afgestemd. Standaardpakketten? Echt niet! Samen met u willen wij bereiken wat u zich heeft voorgenomen. Daarbij zijn er verschillende onderwerpen die wij met u willen doornemen. Drie daarvan zijn gezondheid, optimalisatie van uw financiële situatie en uw pensioen.

Uw pensioenplan

Zorgeloos met pensioen – met het juiste pensioenplan.

Mensen zijn verschillend. Pensioenproducten ook. Wij vinden vanuit het brede assortiment de best passende oplossing die bij de dynamiek van uw leven past.

Uw gezondheid

Gezond blijven en zorgeloos van het leven genieten.

Wij laten u de basisvoorzieningen van de gezondheidszorg zien en de mogelijkheden om een persoonlijk aanvullende verzekering af te sluiten.

Wij wijzen u de weg

Wie zich ooit al eens beziggehouden heeft met de planning van zijn toekomst, weet hoeveel verschillende aanbiedingen en keuzes er zijn. Maar welke is de juiste? Wij geven u enige richting en helpen u om de beste beslissingen te nemen.

»Wij adviseren persoonlijk en individueel.«

Aan kant-en-klare oplossingen doen wij niet. Onze adviseurs gaan in op uw persoonlijke behoeften en komen voor u met financiële oplossingen op maat. Daarbij is een goede mix van empathie en systematisch werken de sleutel van ons succes.

Meer informatie