Wij in Europa

De ervaringen die wij in de loop der jaren op de buitenlandse markten hebben opgebouwd, betalen zich nu uit. Het merk OVB heeft zich in Europa gevestigd.

Over Willemot member of the OVB Group in België

Willemot NV, opgericht in 1841 in Gent, is een master broker voor verzekeringsbemiddelaars en –maatschappijen. Willemot biedt zijn klanten producten, tools en gecentraliseerde diensten aan om hun dagelijks werk als verzekeringsmakelaar te vergemakkelijken. Dankzij een centrale en neutrale positie op de markt en jarenlange ervaring op de verzekeringsmarkt, kan Willemot inspelen op de behoeften en wensen van zijn klanten.

Op 14 maart 2019 werd Willemot overgenomen door een nieuwe aandeelhouder, OVB Holding AG uit Duitsland. OVB, opgericht in 1970 in Keulen (Duitsland), is een financiële dienstverlener. Sinds het begin van de jaren negentig heeft de groep een dynamische en duurzame groei in Europa gekend waardoor OVB zich internationaal heeft kunnen profileren. OVB Holding AG heeft momenteel ###COUNTRIES### dochterondernemingen in Europa. De groep is sinds juli 2006 genoteerd aan de beurs van Frankfurt.

Sinds april 2019 is Willemot member of OVB-group.

Samen met OVB wil Willemot het volgende engagement aangaan: lange termijn, uitgebreid financieel advies, een klantgerichte aanpak met als doelgroep voornamelijk particuliere klanten. Dankzij onze vele samenwerkingsverbanden met de verschillende spelers op de financiële markt (verzekeringsmaatschappijen, onderlinge maatschappijen, banken, enz.) bieden wij onze klanten eersteklas financiële oplossingen die zijn aangepast aan hun individuele behoeften.

Ons advies is gebaseerd op een gedetailleerde en gepersonaliseerde analyse van de financiële situatie van onze klanten. In een persoonlijk gesprek vragen wij onze klanten in het bijzonder naar hun doelstellingen en wensen, op basis waarvan wij individuele financiële oplossingen ontwikkelen. Onze gecertificeerde adviseurs ondersteunen hun klanten gedurende meerdere jaren en passen hun financiële beslissingen aan hun levensomstandigheden aan. Het resultaat: individuele verzekerings- en pensioenconcepten die voortdurend worden aangepast aan hun behoeften.

Directie

Gerrit Nollet (CEO)

Verantwoordelijk voor de strategische en verkooptaken in het bedrijf

Cedric Ryckaert (CFO)

Verantwoordelijk voor de onderwerpen financiën en IT