Loopbaan bij Willemot member of the OVB Group

Mensen hebben in toenemende mate behoefte aan ondersteuning bij hun financiële beslissingen. Sta uw klant als deskundig adviseur bij en help hem tevreden te stellen.

Nu aanvragen

Bent u een geboren adviseur? Start dan uw loopbaan bij Willemot member of the OVB Group.

Ons doel als één van de leidende bedrijven op het gebied van financiële dienstverlening in Europa is een persoonlijke en langdurige begeleiding van onze klanten rond de onderwerpen financiën, pensioen en verzekeringen. Van mens tot mens. Wij zijn niet enkel dienstverlener, maar ook de vertrouwde contactpersoon die te allen tijde voor u beschikbaar staat. Door empathie, ervaring en expertise brengen wij onze klanten een flink stuk dichter bij hun persoonlijke doelen en wensen.

10.000

Meer dan 10881 klanten

182

182 financieel adviseurs

16

Actief in 16 Europese landen

100

Meer dan 100 goed presterende productpartners in Europa

Wij werken altijd samen als een team

Advisering vindt bij ons plaats op ooghoogte en is gericht op oplossingen met de klant en in het team. De kwaliteit van onze advisering wordt bepaald door de uitwisselingen met collega’s, wederzijdse ondersteuning en verrijking van kennis. Teamkantoren zorgen voor korte afstanden en maken het mogelijk om flexibel samen te werken. Lokale teams van financiële adviseurs versterken elkaar onderling om tot de beste prestaties te komen. Dat is een voordeel voor onze adviseurs, maar ook voor onze klanten.

Wij adviseren met hart en ziel

Onze consultants zijn er voor hun klanten op een lange termijn en flexibele basis. Begrijpen wat hen beweegt, antwoorden hebben op hun vragen en aanbevelen wat zinvol is. Wij zijn hier zo goed in omdat onze consultants gepassioneerd zijn over hun werk en graag doen wat ze doen. Wij werken alleen met mensen die de financiën over de hele linie begrijpen en tegelijkertijd in staat zijn om op een gevoelige en begrijpelijke manier met hun klanten om te gaan. Dit resulteert in een vertrouwensvolle en langdurige samenwerking waar zowel klanten als consultants van profiteren.

Wat heeft een loopbaan als financieel adviseur bij Willemot member of the OVB Group u te bieden?

Flexibiliteit, onafhankelijkheid en zingeving – dat zijn de hoofdkenmerken die een loopbaan bij Willemot member of the OVB Group zo bijzonder maken. Alleen uw persoonlijke inzet bepaalt hoe ver u bij ons kunt komen. Als u geen zin meer heeft in monotone werkdagen en graag wilt samenwerken met competente en vriendelijke collega’s, dan bent u bij ons aan het juiste adres .

Uw loopbaanvoordelen

 

Nu aanvragen

De met * gemarkeerde velden moeten worden ingevuld om uw sollicitatie te kunnen verwerken.

Toegestane formaten: PDF, Word, ZIP, OpenOffice, OpenDocument, JPG, PNG, BMP | Maximum 20 MB