Welkom bij Willemot member of the OVB Group.

U hoeft niet in een bepaald patroon te passen om u als financieel adviseur te ontwikkelen. Wij zijn namelijk op zoek naar uitgesproken persoonlijkheden.

Nu aanvragen

»Wij hebben tal van mogelijkheden binnen ons bedrijf.«

Het is voor ons niet belangrijk dat u het perfecte CV meebrengt. Integendeel: het is pas door uw grenzen te overstijgen dat u zich verder kan ontwikkelen. Wij zoeken geen machines, maar mensen met hart en ziel die met passie hun werk doen. En daarom zijn er bij ons veel verschillende mogelijkheden binnen het bedrijf.

De verandering van loopbaanoriëntatie is een legitiem pad

Timur (19)

»Een jaar geleden heb ik mijn commerciële opleiding afgerond. Ik kwam er relatief snel achter dat deze job niks voor mij was, maar wilde ook niet middenin de opleiding afhaken. Ik hou van klantencontact, maar kan met de beste wil van de wereld niet tevreden zijn met starre en soms eentonige dagelijkse routine. Daarom heb ik besloten mijn geluk bij Willemot te gaan zoeken. Het praktische was wel dat ik tijdens mijn periode in de handel al reeds kon proeven van Willemot als nevenactiviteit.

Intussen ben ik voltijds werkzaam als financieel adviseur en absoluut tevreden met mijn beslissing. Soms is het de moeite waard uw grenzen te verleggen en u aan iets nieuws te wagen.«

 

»Maak ik ook zonder diepgaande kennis van financiën een kans bij Willemot?«

U hoeft geen financieel professional te zijn om bij ons te kunnen beginnen.

In onze opleiding tot financieel adviseur leert u van begin af aan alles wat u voor uw toekomstige job nodig heeft.

Het belangrijkste is dat u uw werk met volle inzet en met passie doet.

Welke voordelen heeft u bij Willemot?

Goede loopbaanmogelijkheden en een spannende werkdag zijn slechts twee van de vele voordelen die u als financieel adviseur bij Willemot worden aangeboden. Lees hier meer over uw mogelijkheden.

Onze jobvoordelen

Spannende tweede job naast de studie

Lisa (25)

»Ik ben nu bezig met mijn bachelor in de economische wetenschappen. Tot voor kort werkte ik daarnaast als serveerster in een restaurant, maar dit was op één of andere manier niet meer voldoende. Ik wilde iets doen dat niet alleen geld opbrengt, maar dat me ook professioneel stimuleert.

Bij Willemot-OVB kan ik belangrijke beroepservaring opdoen en tegelijkertijd empatische vaardigheden aanleren. Elke werkdag is spannend en afwisselend. Ik krijg daarnaast continu belangrijke output van mijn ervaren collega’s. Daarom kan ik het mij ook helemaal voorstellen om na mijn studie aan de slag te blijven bij Willemot-OVB en mij als financieel adviseur verder te ontwikkelen.«

 

»Past Willemot-OVB bij mij als ik hoge eisen stel?«

»Als u reeds tijdens uw studie op zoek bent naar professionele uitdagingen, dan bieden wij u hiervoor de optimale omgeving.«

»Met de juiste portie ambitie kunt u snel opklimmen en zelfs een eigen team leiden.«